Ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb

Airbnb.jpeg

Θέλετε να αξιοποιήσετε ένα διαμέρισμα μέσω της Airbnb? 

 

Σήμερα μπορείτε να αξιοποιήσετε το ακίνητο σας και να έχετε ένα σίγουρο εισόδημα μέσω της διαφήμισης του ακίνητου σας στην πλατφόρμα της Airbnb. 

Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να ανακαινίσετε το ακίνητο βάσει των προδιαγραφών της εν λόγω πλατφόρμας. Οι  υποψήφιοι ενοικιαστές θα κρίνουν το χώρο σας από τις φωτογραφίες που προβάλλονται στη σελίδα της Airbnb.  

Έχοντας επενδύσει έξυπνα στο ακίνητο σας, και προσφέροντας στους υποψήφιους πελάτες τη λειτουργικότητα που περιμένουν, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες φωτογραφίες για την σωστή προβολή στη πλατφόρμα είναι ο κρίσιμος παράγοντας για την σίγουρη επιτυχία του εγχειρήματος. 

 

 

Πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό οικονομικά και γρήγορα? Μα με τη βοήθεια μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ανακαινίσει το ακίνητο σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα παρέχοντας σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα βήματα που ακολουθούμε είναι τα εξής: 

Κάνουμε μια πρώτη συνάντηση μαζί σας για να εκτιμήσουμε την κατάσταση που βρίσκεται το ακίνητο σας και για να συζητήσουμε πως θα θέλατε να γίνει η ανακαίνιση. 

 

Δημιουργούμε την τεχνική μελέτη (χωρίς κόστος για εσάς – στην περίπτωση που δεν θέλετε να συνεργαστείτε με εμάς) και σας παρουσιάζουμε την προτεινόμενη λύση βάσει του προϋπολογισμού σας στα πλαίσια της διακόσμησης που θα κάνουν το ακίνητο σας ελκυστικό στους υποψήφιους ενοικιαστές της πλατφόρμας Airbnb. 

 

Τέλος αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου και σας το παραδίδουμε στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα, έτοιμο προς ενοικίαση.

 

 

Για πληροφορίες σχετικά με την Airbnb επισκεφθείτε τη σελίδα:

https://www.airbnb.gr/about/about-us