Ανακαίνιση Γραφείου

Minimal Office

Αν χρειάζεστε ανακαίνιση σπιτιού ή ανακαίνιση γραφείου, θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας. Για κάθε μία από τις υπηρεσίες μας έχουμε έμπειρους επαγγελματίες που θα χειριστούν το έργο σας με λεπτομέρεια και φροντίδα. Ενημερώστε μας τι θέλετε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συμβεί αυτό.  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση για ανακαίνιση σπιτιού, από όπου μας ζητηθεί σε όλο το νομό Αττικής.

 

Στόχος μας να παρέχουμε τις πιο οικονομικές και ποιοτικές λύσεις. 

Είμαστε εργολάβοι οικοδομικών εργασιών και αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλες τις οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια πάσης φύσεως.

Ανακαίνιση σπιτιού ή ανακαίνιση γραφείου,στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ποιότητα υπηρεσιών και υλικών από έμπειρους επαγγελματίες. Asterios ανακαίνιση σπιτιού γραφείου σε προσιτές τιμές στη Νέα Ιωνία.

Το γραφείο μας είναι ο επαγγελματικός χώρος που είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι αφενός περνάμε σε αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας, αφετέρου οφείλουμε να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να είμαστε δηλαδή παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.

 

Ο χώρος στον οποίο δημιουργούμε, φανταζόμαστε, εξελισσόμαστε και αποδίδουμε στο μέγιστο βαθμό αξίζει να αντιμετωπίζεται με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή. Πρέπει επομένως να λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης, να συνδυάζει επαρκώς την πρακτικότητα με την εσωτερική ισορροπία.

 

Με πρωτοποριακές ιδέες μπορούμε να αλλάξουμε το σχεδιασμό στο γραφείο μας έτσι ώστε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας με έναν ξεχωριστό τρόπο! Πρωτότυπες ιδέες που καλύπτουν κάθε γούστο, αλλά και υπέροχα γραφεία με  διαφορετικά στυλ μπορούν να μας προσφέρουν μια επιπλέον πινελιά έμπνευσης και φαντασίας!

Υπηρεσίες ανακαίνισης γραφείου

Δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για να αξιολογήσουμε το έργο σας χωρίς χρέωση.

Υπηρεσίες προκατασκευής

Οι υπηρεσίες προ-κατασκευής χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό ενός έργου κατασκευής πριν αρχίσει η πραγματική κατασκευή.

Σχεδιασμός και κατασκευή

Οι εκτιμητές κόστους αναπτύσσουν τις πληροφορίες κόστους που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή οι διαχειριστές, τα μέλη της επαγγελματικής ομάδας σχεδιασμού και οι κατασκευαστές έργων να καταρτίσουν προϋπολογισμό και προσδιορισμούς σκοπιμότητας. ... Εκτιμούν το κόστος κτιρίου σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής του έργου

On-Site Consultations

Παρέχουμε επί τόπου συμβουλευτικές υπηρεσίες

Τελευταίες πινελιές

Η διαδικασία που γίνεται το έργο πλήρες. Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο νέο σας σπίτι

Εγγύηση ποιότητας

Παρέχουμε εγγύηση για τη ποιότητα των έργων που παραδίδουμε, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των πελατών μας..

​Η εταιρεία μας μέσα από την πολυετή πείρα της στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, αναλαμβάνει έργα σε όλο το νομό Αττικής. Με οδηγό το δικό σας γούστο μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες που κρύβονται από τον σχεδιασμό ως την εκτέλεση του έργου. Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας.

Καθαιρέσεις:

Αποξήλωση εσωτερικών σοβάδων στους τοίχους που βλέπουν στον ακάλυπτο. Καθαίρεση των εσωτερικών τοίχων. Ακύρωση των υδραυλικών παροχών.

Αποξήλωση ειδών υγιεινής και κουζίνας (αν υπάρχει). 

Καθαίρεση κουφωμάτων-κασών και των πρεκιών τους. Αποξήλωση σωληνώσεων καλοριφέρ - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Πέταγμα μπαζών.

Τοιχοποιία:

Νέα κατασκευή λουτρών. Κτίσιμο τοίχου σε υπάρχον δωμάτιο. Κατασκευή νέων ανοιγμάτων (παράθυρα-πόρτες) με τα πρέκια τους.

Ανύψωση δαπέδου:

Όλο το δάπεδο θα ανυψωθεί κατά 50 περίπου εκατοστά απ ότι σήμερα, με μπάζα, πλέγμα και μπετό. Θα περαστούν πρώτα από κάτω οι εγκαταστάσεις. Θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλο στεγανωτικό αδιαβροχοποιητικό υλικό στο μπετό. Το ίδιο υπερυψωμένο δάπεδο θα κατασκευαστεί και στην πρασιά.

 

Υδραυλική & Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση:

Θα περαστούν από τοίχους και δάπεδα οι υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Επίσης θα ενωθούν οι σωληνώσεις του καλοριφέρ που αλλάξαμε θέση, με τις παλιές. Νέος ηλεκτρικός πίνακας. Τοποθέτηση πριζών.Αποχετεύσεις – σιφώνια κλπ σε μπάνια και κουζίνα (αν υπάρχει).

Σοβατίσματα:

Νέο σοβάτισμα εσωτερικά στις 3 πλευρές του ακάλυπτου, και όπου αλλού έχουμε επέμβει (νέα κτισίματα κλπ). Το σοβάτισμα θα γίνει σε τρία χέρια: πεταχτό, λάσπωμα και μάρμαρο. Επιπλέον, στους εξωτερικούς τοίχους θα γίνει πρώτα αδιαβροχοποίηση με κατάλληλο σφραγιστικό τσιμεντοειδές υλικό.

 

Επισκευές υγρασιών εξωτερικά:

Θα σκαφτεί χαντάκι γύρω από την οικοδομή (στον έξω διάδρομο και πίσω) και θα λασπώσουμε με αδιαβροχοποιητικό τσιμεντοειδές υλικό τα θεμέλια του τοίχου μας σε βάθος 40-50 εκατοστά. Θα κλείσουμε το χαντάκι με λάσπη και θα το ισοπεδώσουμε.

 

Δάπεδα:

Πλακάκια παντού στο εσωτερικό, της αρεσκείας του πελάτη (μέγεθος/χρώμα). Μαρμαροποδιές στις πόρτες.


Κουφώματα:

Αλουμινένια παράθυρα με διπλά τζάμια. Αλουμινένια πόρτα στον ακάλυπτο (νέο δωμάτιο). Εσωτερικές πόρτες ταμπλαδωτές. Εξώπορτα ασφαλείας.