ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Αν χρειάζεστε ανακαίνιση σπιτιού ή ανακαίνιση γραφείου, θα χαρούμε να συνεργαστείτε μαζί μας. Για κάθε μία από τις υπηρεσίες μας έχουμε έμπειρους επαγγελματίες που θα χειριστούν το έργο σας με λεπτομέρεια και φροντίδα. Ενημερώστε μας τι θέλετε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συμβεί αυτό.

Ανακαίνιση σπιτιού ή ανακαίνιση γραφείου,στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ποιότητα υπηρεσιών και υλικών από έμπειρους επαγγελματίες.

Ανακαίνιση σπιτιού στα δικά σας μέτρα.

Ανακαίνιση σπιτιού. Επιλογές στη κατασκευή.

Ανακαίνιση σπιτιού με την υψηλότερη ποιότητα.

Καθαιρέσεις:

Αποξήλωση εσωτερικών σοβάδων στους τοίχους που βλέπουν στον ακάλυπτο. Καθαίρεση των εσωτερικών τοίχων. Ακύρωση των υδραυλικών παροχών.

Αποξήλωση ειδών υγιεινής και κουζίνας. 

Καθαίρεση κουφωμάτων-κασών και των πρεκιών τους. Αποξήλωση σωληνώσεων καλοριφέρ - ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Πέταγμα μπαζών.

Τοιχοποιία:

Νέα κατασκευή λουτρών.Νέα κατασκευή υπνοδωματίου. Κτίσιμο τοίχου σε υπάρχον δωμάτιο. Κατασκευή νέων ανοιγμάτων (παράθυρα-πόρτες) με τα πρέκια τους.

Ανύψωση δαπέδου:

Όλο το δάπεδο της κατοικίας (περίπου 100 τετ.μ.) θα ανυψωθεί κατά 50 περίπου εκατοστά απ ότι σήμερα, με μπάζα, πλέγμα και μπετό. Θα περαστούν πρώτα από κάτω οι εγκαταστάσεις. Θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλο στεγανωτικό αδιαβροχοποιητικό υλικό στο μπετό. Το ίδιο υπερυψωμένο δάπεδο θα κατασκευαστεί και στην πρασιά.

 

Υδραυλική & Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση:

Θα περαστούν από τοίχους και δάπεδα οι υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Επίσης θα ενωθούν οι σωληνώσεις του καλοριφέρ που αλλάξαμε θέση, με τις παλιές. Νέος ηλεκτρικός πίνακας. Τοποθέτηση πριζών.Αποχετεύσεις – σιφώνια κλπ σε μπάνια και κουζίνα.

Σοβατίσματα:

Νέο σοβάτισμα εσωτερικά στις 3 πλευρές του ακάλυπτου, και όπου αλλού έχουμε επέμβει (νέα κτισίματα κλπ). Το σοβάτισμα θα γίνει σε τρία χέρια: πεταχτό, λάσπωμα και μάρμαρο. Επιπλέον, στους εξωτερικούς τοίχους θα γίνει πρώτα αδιαβροχοποίηση με κατάλληλο σφραγιστικό τσιμεντοειδές υλικό.

 

Επισκευές υγρασιών εξωτερικά:

Θα σκαφτεί χαντάκι γύρω από την οικοδομή (στον έξω διάδρομο και πίσω) και θα λασπώσουμε με αδιαβροχοποιητικό τσιμεντοειδές υλικό τα θεμέλια του τοίχου μας σε βάθος 40-50 εκατοστά. Θα κλείσουμε το χαντάκι με λάσπη και θα το ισοπεδώσουμε.

 

Δάπεδα:

Πλακάκια παντού στο εσωτερικό, της αρεσκείας του πελάτη (μέγεθος/χρώμα). Μαρμαροποδιές στις πόρτες.


Κουφώματα:

Αλουμινένια παράθυρα με διπλά τζάμια.Αλουμινένια πόρτα στον ακάλυπτο (νέο δωμάτιο). Εσωτερικές πόρτες ταμπλαδωτές. Εξώπορτα ασφαλείας.

 

Ντουλάπες-ντουλάπια:

Ντουλάπες στα 2 υπνοδωμάτια.Έπιπλο κουζίνας 3,50 μ. με ντουλάπια πάνω – κάτω και νεροχύτη.

 

Ελαιοχρωματισμοί:

Πλαστικά δύο στρώσεις εσωτερικά με αστάρωμα πρώτα. Ακρυλικά εξωτερικά. Προϊόντα Vivechrom.

Ανακαίνιση σπιτιού - Βαψίματα :

Εργασίες βαφής προσαρμοσμένες στα μέτρα του πελάτη

Χρώματα υψηλής ποιότητας

Κατανοούμε τη σημασία της επιλογής της σωστής εταιρείας που είναι έμπειρη, αξιόπιστη και προσιτή. Με αυτή την υπηρεσία και τους πολλούς άλλους μας, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να κάνουμε τη δουλειά με τα υψηλότερα πρότυπα και στην καλύτερη τιμή. Ενημερώστε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας.