Η εταιρεία μας μέσα από την πολυετή πείρα της στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, αναλαμβάνει έργα σε όλο το νομό Αττικής. Με οδηγό το δικό σας γούστο μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες που κρύβονται από τον σχεδιασμό ως την εκτέλεση του έργου. Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση για ανακαίνιση σπιτιού, από όπου μας ζητηθεί σε όλο το νομό Αττικής.

Στόχος μας να παρέχουμε τις πιο οικονομικές και ποιοτικές λύσεις. 

Είμαστε εργολάβοι οικοδομικών εργασιών και αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλες τις οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια πάσης φύσεως.

Ανακαίνιση σπιτιού με την υψηλότερη ποιότητα.

Κατανοούμε τη σημασία της επιλογής της σωστής εταιρείας που είναι έμπειρη, αξιόπιστη και προσιτή. Με αυτή την υπηρεσία και τους πολλούς άλλους μας, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να κάνουμε τη δουλειά με τα υψηλότερα πρότυπα και στην καλύτερη τιμή. Ενημερώστε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας.

Βασικό πακέτο ανακαινίσης σπιτιού

Για κατοικία εμβαδού 80 - 90 τ.μ.

Τιμή Προσφοράς: 4.800€

Περιλαμβάνει τα εξής:

  • Αποξήλωση λουτρού-κουζίνας και ντουλαπιών. Αποξήλωση πλακιδίων τοίχου και δαπέδου λουτρού, πλακιδίων τοίχου κουζίνας. Αποξήλωση τοιχοποϊίας (σε λουτρό/κουζίνα και μέχρι 25 τετ.μ.) και μεταφορά μπαζών δική μας.

 

  • Νέα τοιχοποιϊα (εκεί που την αποξηλώσαμε ή αλλού και μέχρι 25 τετ.μ.) μαζί με ηλεκτρική/υδραυλική εγκατάσταση.

 

  • Σοβάτισμα και αγορά και τοποθέτηση πλακιδίων τοίχου και δαπέδου στο λουτρό, τοίχου στην κουζίνα. Τοποθέτηση νεροχύτη, μπαταριών, ειδών υγιεινής, ντουλαπιών και επίπλων κουζίνας-λουτρού. Τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών, φωτιστικών, καμπίνας λουτρού.

 

  • Χρωματισμοί όλων των τοίχων του σπιτιού εσωτερικά. Τρίψιμο – στοκάρισμα σε μερεμέτια. Οικολογικά χρώματα ποιότητας.

 

  • Αντικατάσταση πόρτας εισόδου με θωρακισμένη ασφαλείας (αγορά και τοποθέτηση. Κλειδαριά νέας γενιάς. Μικρό κλειδί).