Ανακαίνιση σπιτιού τιμές

Ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σχεδιασμένα στα μέτρα του πελάτη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς !!!

Ανακαίνιση σπιτιού με την υψηλότερη ποιότητα.

Κατανοούμε τη σημασία της επιλογής της σωστής εταιρείας που είναι έμπειρη, αξιόπιστη και προσιτή. Με αυτή την υπηρεσία και τους πολλούς άλλους μας, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να κάνουμε τη δουλειά με τα υψηλότερα πρότυπα και στην καλύτερη τιμή. Ενημερώστε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας.

Τιμές πακέτων ανακαίνισης

"Βασικό" πακέτο - περισσότερα....

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 80 -90 τ.μ.: ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 4.800 ευρώ

"Normal" πακέτο - περισσότερα....

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 80 -90 τ.μ.: ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 8.900 ευρώ

"Super" πακέτο  - περισσότερα....

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 80 -90 τ.μ.: ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 11.700 ευρώ

 

Δωρεάν μελέτη

Καλέστε μας για να αξιολογήσουμε το έργο σας χωρίς χρέωση.

 
AdobeStock_69351613.jpeg

Υπηρεσίες

προκατασκευής

Οι υπηρεσίες προ-κατασκευής χρησιμοποιούνται για τον προγραμματισμό ενός έργου κατασκευής πριν αρχίσει η πραγματική κατασκευή. Αυτές οι υπηρεσίες συχνά αναφέρονται ως προκαταρκτικές ή προκαταρκτικές. Πρόκειται για μια σύγχρονη πρακτική, η οποία θεωρείται ότι αποτελεί μέρος της διαχείρισης έργων κατασκευής, δηλαδή ο συνολικός σχεδιασμός, ο συντονισμός και ο έλεγχος ενός έργου από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του, με σκοπό την ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός πελάτη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα λειτουργικά και οικονομικά βιώσιμο έργο.

AdobeStock_79153343.jpeg

Σχεδιασμός και κατασκευή

Οι εκτιμητές κόστους αναπτύσσουν τις πληροφορίες κόστους που πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή οι διαχειριστές, τα μέλη της επαγγελματικής ομάδας σχεδιασμού και οι κατασκευαστές έργων να καταρτίσουν προϋπολογισμό και προσδιορισμούς σκοπιμότητας. ... Εκτιμούν το κόστος κτιρίου σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής του έργου

On-Site Consultations

Παρέχουμε επί τόπου συμβουλευτικές υπηρεσίες

GettyImages-125142280.jpg

Τελευταίες πινελιές

Η διαδικασία που γίνεται το έργο πλήρες. Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο νέο σας σπίτι

AdobeStock_85119725.jpeg

Εγγύηση ποιότητας

Προκαλεί εντύπωση η επί σειρά ετών συνεχιζόμενη εκκρεμότητα για θέσπιση κατάλληλων μέτρων που να εξασφαλίζουν ουσιαστικό έλεγχο της ποιότητας κατασκευών και η χρόνια αδυναμία για διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου που να διασφαλίζει κάποιο αποδεκτό αίσθημα δικαίου στα θέματα ευθύνης στο χώρο των τεχνικών έργων. Είτε αναφερόμαστε σε τεχνικά έργα υποδομής είτε, κυρίως, σε κατασκευές κτηρίων. Πολίτες που ταλαιπωρούνται, κινδυνεύουν ή χάνουν χρόνο και χρήματα από τις κακοτεχνίες των έργων, ανήμποροι τις περισσότερες φορές να βρουν το δίκιο τους).

Σε αντίθεση με τα ανωτέρω πλαίσια, παρέχουμε εγγύηση για τη ποιότητα των έργων που παραδίδουμε, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των πελατών μας..

Η εταιρεία μας μέσα από την πολυετή πείρα της στο χώρο της ανακαίνισης, αναπαλαίωσης και κατασκευής κατοικιών, αναλαμβάνει έργα σε όλο το νομό Αττικής. Με οδηγό το δικό σας γούστο μπορείτε να διαμορφώσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες που κρύβονται από τον σχεδιασμό ως την εκτέλεση του έργου. Εμείς σας προσφέρουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όντας απόλυτα ακριβείς στα χρονοδιαγράμματα και συνεπείς στις συμφωνίες μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση για ανακαίνιση σπιτιού, από όπου μας ζητηθεί σε όλο το νομό Αττικής.

Στόχος μας να παρέχουμε τις πιο οικονομικές και ποιοτικές λύσεις. 

Είμαστε εργολάβοι οικοδομικών εργασιών και αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλες τις οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια πάσης φύσεως.

 

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας.

Πείτε μας για το σχέδιό σας σήμερα.