Οι υπηρεσίες μας

Σας βοηθάμε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα

AdobeStock_169338122.jpeg
AdobeStock_125127418.jpeg
AdobeStock_122318309.jpeg

Η κουζίνα είναι το μέρος στο οποίο μαζεύεται όλη η οικογένεια. Είναι το μέρος στο οποίο συνήθως γίνονται όλες οι σημαντικές οικογενειακές συζητήσεις και παίρνονται οι αποφάσεις. Είναι το μέρος στο οποίο ετοιμάζεται αλλά και απολαμβάνεται κάθε μέρα το φαγητό και το μέρος στο οποίο πιθανότατα θα δείξουμε τη φιλοξενία μας και το «ταλέντο» μας σαν οικοδεσπότες στους φίλους και τους γνωστούς που μας επισκέπτονται. Με άλλα λόγια, η κουζίνα είναι ένα από σημαντικότερα δωμάτια του κάθε σπιτιού, αν όχι το σημαντικότερο, γι’ αυτό και η ανακαίνιση του αποτελεί συχνά προτεραιότητα για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών.

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού μας. Δεν είναι απλά ο χώρος στον οποίο φροντίζουμε την προσωπική μας υγιεινή, αλλά μπορεί να είναι και χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Υπάρχει άραγε κάτι πιο αναζωογονητικό από ένα ζεστό ντους ή μπάνιο μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα στη δουλειά; Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η γενική ανακαίνιση μπάνιου είναι κάτι που έχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

Ποιες παράµετροι καθορίζουν τη χρονική στιγμή που πρέπει να αντικατασταθούν τα δάπεδα ενός σπιτιού; Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς, αφού η συµµετοχή τους στη γενικότερη αισθητική και λειτουργικότητα του προσωπικού χώρου είναι σηµαντική. Πριν ξεκινήσουμε, πρέπει να αναλογιστούμε το κόστος αυτής της εργασίας. Οι περισσότερες περιπτώσεις όπου το τελικό κόστος υπερβαίνει στο διπλάσιο τον αρχικό προϋπολογισµό, οφείλονται στην αλλαγή του αρχικού σχεδιασμού και στην τροποποίηση των αρχικών επιλογών. Πάντως, πριν καταλήξετε, καλό είναι να λάβετε υπόψη ότι οι τιµές των προϊόντων διαφέρουν και µπορούν να κυμανθούν από 14 ευρώ ανά τ.µ. έως και 100 ευρώ ανά τ.µ. για μάρμαρα. Ενδείκνυται µια προσεκτική έρευνα αγοράς, ώστε να δείτε την πλήρη γκάμα υλικών. Μπορείτε να διαλέξετε ξύλινα δάπεδα ή δάπεδα από πλακάκια, γρανίτη, μάρμαρο ή τερακότα. Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε μοκέτα ή λάστιχο (ελαστικές επικαλύψεις).

White House with Bush

Δεδομένου, ότι η υδραυλική εγκατάσταση είναι σημαντικός παράγοντας στη δομή και λειτουργία ενός σπιτιού, κτιρίου, διαμερίσματος, καταστήματος, πρέπει να γίνεται σωστά και με τον κατάλληλο συνεργάτη.Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση ποιοτικών υλικών.

Ανακαίνιση Εξωτερικών Χώρων

Ανακαίνιση σπιτιού - Βαψίματα :

Εργασίες βαφής προσαρμοσμένες στα μέτρα του πελάτη.

Χρώματα υψηλής ποιότητας.

Κατανοούμε τη σημασία της επιλογής της σωστής εταιρείας που είναι έμπειρη, αξιόπιστη και προσιτή. Με αυτή την υπηρεσία και τους πολλούς άλλους μας, έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για να κάνουμε τη δουλειά με τα υψηλότερα πρότυπα και στην καλύτερη τιμή. Ενημερώστε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε με τις ανάγκες σας.

Ανακαίνιση - Αλλαγή Ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

Όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε ανακαίνιση στο χώρο μας χρειάζεται να έχουμε στο νου μας ότι είναι απαραίτητος ο έλεγχος και η ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μας. Όταν λέμε ηλεκτρολογικά αναφερόμαστε σε όλες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σπιτιού, από τον ηλεκτρολογικό πίνακα και τις πρίζες έως την καλωδίωση και τη γείωση. Τι εννοούμε όμως όταν λέμε ότι θα ανακαινίσουμε τα ηλεκτρολογικά;

Αυτό που χρειάζεται αρχικά να κάνετε και αφού έχετε καταλήξει στον ηλεκτρολόγο με τον οποίο θα συνεργαστείτε, είναι να συναντηθείτε μαζί του και να συζητήσετε για τις ανάγκες του χώρου σας και στη συνέχεια να σας παραδώσει μια σχετική ηλεκτρολογική μελέτη. Πολλές φορές ένας ειδικός μπορεί να μας προτείνει λύσεις που εμείς δεν είχαμε φανταστεί, γλιτώνοντας μας με αυτόν τον τρόπο από περιττό κόπο και έξοδα.

Ποιες εργασίες χρειάζεται να γίνουν για την ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού μας; Μια από τις πρώτες απαραίτητες εργασίες είναι αη συντήρηση και οι επιδιορθώσεις στην υπάρχουσα ηλεκτρολογική εγκατάσταση (καλώδια κτλ.) ή η αποξήλωσή της και η εγκατάσταση νέας, ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις του χώρου (π.χ. παλαιότητα). Επίσης, η ύπαρξη γείωσης χρειάζεται οπωσδήποτε να ελεγχθεί, καθώς δεν είναι σπάνια η απουσία της.

Στη συνέχεια, ακολουθεί ο έλεγχος και η αντικατάσταση, αν αυτή κρίνεται απαραίτητη (π.χ. σε παλιές κατοικίες), του ηλεκτρολογικού πίνακα τόσο του σπιτιού όσο και του κλιμακοστασίου μας όπως και η εγκατάσταση ρελέ διαφυγής έντασης στο σπίτι.

Ανακαίνιση σπιτιού: Γκρεμίσματα - καθαιρέσεις αποξηλώσεις

Η αλλαγή χρήσης ενός επαγγελματικού χώρου ή, η ανάγκη για τη διαμόρφωση νέων χώρων σε μια κατοικία έχουν σαν αφετηρία το γκρέμισμα τοίχων. Αναλαμβάνουμε το γκρέμισμα των εσωτερικών τοίχων και διαθέτουμε τα απαραίτητα υποστηρικτικά συνεργεία για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας.

Στα γκρεμίσματα τοίχων περιλαμβάνεται και το ξήλωμα του παλαιού ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού, που πιθανόν να υπάρχει εντός των τοίχων. Η αποκομιδή των μπάζων και όλων των άχρηστων υλικών γίνεται από εμάς και, ο χώρος παραδίδεται καθαρός.

Όπως είναι φυσικό το γκρέμισμα ενός τοίχου δημιουργεί στο χώρο (διπλανούς τοίχους και πατώματα) μερεμέτια, που θα πρέπει να διορθωθούν. Φροντίζουμε να σοβατίσουμε τις ενώσεις των τοίχων, να τις βάψουμε και να επιδιορθώσουμε τα χαλασμένα πατώματα. Όλες οι παραπάνω εργασίες είναι προμελετημένες από ειδικό μηχανικό, που φροντίζει για την οργάνωση των συνεργείων.

Επιπλέον στα γκρεμίσματα τοίχων φροντίζουμε για:

  • να ενημερωθούν οι γείτονες για τις επερχόμενες εργασίες,

  • να μη ενοχλούνται τις ώρες κοινής ησυχίας,

  • να διατηρούνται οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί,

  • να προστατευθούν και να αμπαλαριστούν τα αντικείμενα, που βρίσκονται στο χώρο

  • και επίσης να επανασυνδεθούν οι ηλεκτρικές γραμμές και οι υδραυλικές σωληνώσεις που έχουν κοπεί.

Όλες οι οικοδομικές εργασίες, που αφορούν τα γκρεμίσματα τοίχων, γίνονται με γνώμονα την ασφάλεια των ανθρώπινων ζωών και την προστασία της περιουσίας σας.

Varnishing the Deck
 

Δημιουργείστε το σπίτι των ονείρων σας.

Πείτε μας για το έργο σας σήμερα.